Be Bizarre Undercover Latexový návlek na penis - black

Návleky na penis - Be Bizarre Undercover Latexový návlek na penis - black - 5291090000
Kód: 5291090000

Latexový návlek na penis se žilnatým povrchem pro intenzivnější sexuální zážitek.
Celý popis
Skladem > 5 ks, Zítra u vás
nebo ihned - zobrazit dostupnost na prodejnách

549 Kč
ks
100% diskrétní dodání
Dárek v každém balíčku
Okamžité vyřízení reklamace

Podobné produkty

Popis a parametry
Diskuse
Recenze

Popis výrobku Be Bizarre Undercover Latexový návlek na penis - black

Latexový návlek na penis je určen pro všechny, kteří rádi zkoušejí nové věci a pro milovníky latexu. Nádherná černá barva, dokonale propracované žilkování a kvalitní provedení si velmi rychle oblíbíte. Váš penis dostane exotický vzhled lesklého, černého penisu, na který bude radost pohledět. Zároveň slouží i jako kondom jako vhodná pomůcka proti otěhotnění a přenosu sexuálně přenosných nemocí. Zlepšuje také erekci díky příjemnému obtažení penisu.



Rozměry návleku:

  • celková délka návleku -  22 cm
  • délka návleku pro penis - 15 cm
  • minimální průměr vstupní části návleku - 4 cm
  • nominální šířka návleku - 6,5 cm = průměr  cca 4 cm

Návlek je pružný, špička návleku není vyplněná.

Materiál výrobku

Materiál

Latex je přírodní látka vyráběná z kaučuku. Vzhledem k jeho tvrdosti, tuhosti a váze byl prvním materiálem pro realistické erotické pomůcky a používá se dodnes. Teprve vyšší obsah proteinů, urychlovačů a látek z thiuramové skupiny jej v některých případech staví mezi alergeny. Používá se k výrobě erotických pomůcek a oděvů.

Upozornění: Před prvním použitím vyzkoušejte, zda nejste na latex alergičtí.

V nejlepší kvalitě se používá zejména na výrobu kondomů.

Údržba

Latex patří mezi více porézní materiály a vyžaduje zvýšenou hygienu, použijte speciální čistič na latex. Také doporučujeme pro péči o latex (oděvy) spreje pro lesk, pudr pro snadné navlékání a další čističe z kategorie Údržba a dezinfekce.

Lubrikant

Na latex je možno používat jakýkoliv lubrikační gel.

Parametry

Minimální průměr:
4 cm
Použitelná délka:
15 cm
Celková délka:
22 cm
Barva:
Černá
Pohlaví:
Muž
Erotogenní zóna:
Penis
Varlata
Výrobce:
Materiál:
Latex
Skupina materiálu:
Guma
Povrch:
Žilnatý
Vlastnost:
Vodotěsný

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.
Pro přidání recenze je nutné se přihlásit.

Diskuse o produktu Be Bizarre Undercover Latexový návlek na penis - black

Karel:Velikost1/16/2017
Dobrý den, a když mám penis 14/4 nebude problém s tím, že mi to nebude držet? Karel
Zákaznická podpora Sexshop.cz:1/19/2017
Dobrý den, pokud je Vámi napsaná velikost v době erekce, tak je pravděpodobné, že návlek dobře držet nebude. Bohužel nemůžeme s těmito rozměry garantovat dobré držení na penisu.
Tom :Barva7/18/2015
 Chtěl bych se zeptat, jestli je tento návlek i v jiné barvě než černé. Manželka černou odmítá.
Zákaznická podpora Sexshop.cz:7/21/2015
Dobrý den, bohužel vás musíme zklamat, tento návlek je k dispozici pouze v černé barvě. Je nám líto.
petr:velikost11/15/2014
 Dobry den mam penis 16cm a prumer 4cm.chci se zeptat jestli mi bude pasovat.dekuji
Zákaznická podpora Sexshop.cz:11/17/2014
Dobrý den, co do průměru, měl by návlek dostačovat i s rezervou, co se týče délky, je třeba poměřit délku včetně varlat, délka by neměla přesáhnout 22 cm celkem.
monika:2/11/2015
 Manžel tento oblek zcela miluje a asi už koupil tři....... a pokaždé je problém tam dostat, jak jeho penis, tak varlata a když oba ho tam rveme a samozřejmě je dostatečně klouzavý a pokaždé křupne!!!!! Nekvalitní
Zákaznická podpora Sexshop.cz:2/12/2015
Dobrý den, je nám líto, že máte takové problémy s návlekem. Nicméně máme ho již v prodeji dlouho a je velmi oblíbený, nejde tedy o nekvalitní produkt. Je však velmi specifický a vyžaduje opravdu citlivé zacházení. Také je důležité, aby rozměry vašeho manžela nebyly příliš velké, pak se materiál napíná a nemusí vydržet. V případě, že je Váš manžel více obdařen, je třeba zvolit produkt ve větších rozměrech. Pokud by se stalo, že materiál měl výrobní vadu, a proto praskl, neváhejte nám ho zaslat na reklamaci, pošleme Vám nový. Hezký den!
Radek:6/11/2018
 Na mou velikost návlek sedí těsně přesně. Ano je to naročnější nasadit ho na varlata, ale není to problém a za to výborně drží. Taky se nám už dva roztrhly, ale opravdu kvůli divokému zacházení.
Petr:Jaky lze pouzit typ lubrikace?11/6/2014
 Dobry den, chci se zepat jaky lze pouzit na tuto pomucku typ lubrikacniho gelu (z vnejsi strany)? Muze byt i silikonovy?
Zákaznická podpora Sexshop.cz:11/7/2014
Dobrý den, na latex je možno použít jakýkoliv lubrikant - na jakékoliv bázi, včetně silikonové.
Michal Goga:hodnocení9/19/2013
 Tento výrobek je úplně k ničemu ,jsou to vyhozené peníze. Do kategorie ,návleky na penis ,určitě nepatří. Spíše do kategorie návleky na kondom. Při navlékání na penis může člověk přijít k úrazu,(pozor na varlata).
Tým Sexshop.cz:9/24/2013
 Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Nicméně rádi bychom uvedli použití výrobku na správnou míru. Rozhodně jde o návlek na penis, samozřejmě je však třeba zvýšené opatrnosti, nicméně to se týká jakékoliv manipulace s touto citlivou částí těla jako je penis. Doporučujeme také kombinaci s přípravky přímo pro latex, například pudr, který usnadní navlečení. Souhlasíme s Vámi, že tato informace by měla být uvedena v popisu, ihned popisek rozšíříme a napíšeme několik tipů na použití, které Vás jistě přesvědčí k vyzkoušení. Děkujeme a přejeme hezký den! Tým Sexshop.cz
Sugi:1/27/2014
 Jake jsou skutecne rozmery navleku? Navleknu to na penis 18cm dlouhy, mereno od bricha a 5 cm v prumeru? Dekuji.
Zákaznická podpora Sexshop.cz:1/28/2014
 Dobrý den, návlek je měřen vč. varlat a je třeba měřit penis v erekci, zkuste to ještě jednou změřit vč. varlat v erekci, jde o materiál, který není problém částečně natáhnout, takže by vám tento model mohl sedět, nicméně vaše rozměry budou již na rozhraní.